Mijn naam is Kim Bergmans. Ik ben woonachtig in Elst en ik heb in Arnhem gestudeerd. Na mijn afgeronde HBO-opleiding Management, economie en recht in de minor vastgoedmanagement/ makelaardij o.z. ben ik gaan werken bij een taxatieservice. Vervolgens kreeg ik een baan aangeboden bij een bedrijf dat doet in leegstaand vastgoed en daar ben ik aan de slag gegaan als vastgoedbeheerder. Na één jaar wist ik het zeker; mijn droom om makelaar/ taxateur o.z. te worden wilde ik in vervulling laten gaan. Echter, ik moest hiervoor wel naast mijn HBO -diploma de benodigde praktijk diploma’s behalen. Ik heb me direct ingeschreven en heb binnen een half jaar mijn vakinhoudelijke diploma’s behaald.

Wat leek het me leuk om mensen te begeleiden bij één van de belangrijkste stappen in hun leven, het aan- of verkopen van een huis! Een plek creëren waar je je veilig voelt, het is bijzonder dat ik in dat proces een klein onderdeel mag zijn.

Profielfoto

Ik ben enorm gedreven in mijn vak en ik hoop dat ik voor iedereen een fijne gesprekspartner zal zijn waarin ik aandacht zal hebben voor u als persoon, met een gedegen kwalitatief hoogstaande dienstverlening.