Ook als tussenpersoon bent u bij Bergmans Taxaties en Advies o.z. aan het goede adres. Het is belangrijk om een deskundig en degelijk taxatierapport te leveren voor uw financieringsaanvraag. Zoals u weet is het taxatierapport vaak de laatste fase in het financieringsproces en het laatste wat u wil is dat het niet op tijd aanleveren van een taxatierapport voor vertraging zorgt.

Wij nemen uw zorgen uit handen! Door ervoor te zorgen dat de ontbindende voorwaarde niet uitgesteld hoeven worden spreken we duidelijk met elkaar af wanneer het rapport klaar moet zijn. Bovendien zorgen we dat elk rapport geaccepteerd wordt door de geldverstrekker.

In onderstaand schema kunt u direct een offerte / aanvraag doen voor uw cliënt. Indien u dat wenst komen wij uiteraard graag langs voor een kennismakingsgesprek.

In het formulier kunt u aangeven of het om enkel een offerte gaat of om direct een aanvraag. Indien gewenst kunnen wij het opdrachtformulier direct door zenden aan uw cliënt, en zodra deze akkoord gaat wordt de afspraak ingepland. Binnen drie dagen kunt u en uw cliënt het rapport inzien en zal deze goedgekeurd zijn, tenzij wij een eerdere deadline afspreken. Uiteraard kunnen wij de nota direct aan de notaris zenden als u dit wenst.